Gezandstraalde letters grafmonument

Tekst bijschrijven op een grafsteen

Bij het overlijden van een partner die in een graf wordt bijgelegd, is het gebruikelijk om een aanvullende tekst aan te brengen op het grafmonument. Weerstand Grafmonumenten kan deze aanvulling op de graftekst verzorgen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het lettertype en de grootte exact gelijk zijn aan de originele inscriptie, zodat het een mooi geheel wordt.

Bij-inscripties en vervolginscripties verzorgen wij ook voor monumenten die oorspronkelijk niet door ons gemaakt zijn.

Hoe verloopt het maken van een bij-inscriptie?
Van de familie of de uitvaartleider ontvangen wij bericht dat het grafmonument verwijderd moet worden in verband met de begrafenis. Wij halen het grafmonument vervolgens direct op, reinigen het monument professioneel en inspecteren het op eventuele beschadigingen.

Op het moment dat de nabestaande eraan toe is maken we een persoonlijke afspraak om de bij-inscriptie te bespreken. Tijdens deze afspraak maken we een ontwerp van de nieuwe tekst, zodat u direct kan zien hoe het grafmonument van uw dierbaren eruit komt te zien. Eventuele toevoegingen op het grafmonument, zoals ornamenten en accessoires, kunnen tijdens de afspraak ook worden besproken.